Johan Palm, Murre Nazari
Linus Strömgren, Hannes Törnqvist, William Nilsbeck
Johan Brorsson
Avb: Julien Linda, Andreas Palm, Billy Svenske, Herman Schmidt, Ernad Sadiki

0-0 matcher kan, trots avsaknad av mål, vara ganska sevärda (som matchen mot Rydaholm) men den här är inte mycket att skriva hem om. Två jämna lag, en riktigt svårspelad plan och i stort sett inga målchanser alls.
Det var upplagt för toppmatch men spelet värmde inte i den bitande kvällskylan och det oavgjorda resultatet får anses ganska rättvist.
Torpa börjande ändå hyfsat och hade ett litet spelövertag i inledningen. Efter en högerhörna i 7:e minuten sköt Hannes Törnqvist utanför när bollen nådde honom i bakre delen av straffområdet. Båda lagen var stabila bakåt och varje anfallsförsök strandade oftast i välsamlade försvar. Allt går inte att skylla på den ojämna mattan för båda lagen hade problem med passningsspelet. Det gick ända till 38:e minuten innan vi noterar en skaplig målchans. Johan Brorsson hade ett bra skott som mv inte kunde hålla men William Nilsbeck petade returen utanför. Kärda hade en del försök men länge än till straffområdeslinjen kom man aldrig. En trist halvlek för publiken men vi hoppades på en bättre andra akt.
Tyvärr blev det spelmässigt inte bättre i andra och det var mest kamp på mitten. Det hårdnade till en del, där en petig domare delade ut en varning till hemmalaget och tre till gästerna. I slutet var det hemmalaget som gick för ett segermål men Kärda försvarade sig bra och verkade nöjda med poängen. Sällan har väl Torpa skapat så lite och vi får gå till 83:e minuten innan något noterades. I dålig vinkel lyfte Linus Strömgren bollen utanför. Kärda var ett försvarsstarkt lag och när vi inte får spelet att stämma är oavgjort ganska logiskt. Vi fick inte i gång offensiven, delvis beroende på att inte Martin Hedvåg kom till spel men BB går givetvis före match. Det mest positiva var vår defensiv och tre raka nollor visar att försvarsspelet sitter. Oskar åter bra i målet, fyrbackslinjen väl samspelta där Ludvig Karlsson fick krigarpriset. Mitten fick göra en kämpamatch och Murtaza Nazari fick kvällens pris som bäste hemmaspelare. Framåt jobbar vi hårt men det blev många löpmeter utan boll. Hemma vill man alltid vinna men en pinne är ok, vi möter trots allt ett obesegrat lag. I nästa omgång väntar Reftele borta på torsdag.